Rēzeknes novadā plašā ugunsgrēkā cietis cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ugunsgrēks. Ilustratīvs foto
Ugunsgrēks. Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Vakar, 2. decembrī, plašā ugunsgrēkā dzīvojamā mājā Rēzeknes novadā cieta cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Izsaukumu uz Rēzeknes novada Griškānu pagastu VUGD vakar saņēma ap plkst. 15.30. Tur dega divstāvu dzīvojamā māja un piebūve 350 kvadrātmetru platībā. Darbi notikuma vietā tika pabeigti vien ap plkst. 3 naktī.

Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās cilvēks, kurš ugunsgrēkā bija cietis.

Vakar vakarā ap plkst. 23 ugunsdzēsēji devās uz Makša ielu Rīgā, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju dega atkritumi. Notikuma vietā tika konstatēts, ka deg vairāki blīvi sabūvēti šķūnīši 80 kvadrātmetru platībā. Savukārt ap plkst.12 tika saņemts izsaukums uz Jezupa Rancāna ielu Rīgā, kur piecstāvu dzīvojamā mājā dega elektrības rozete, veļas mašīna un sadzīves mantas nelielā platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējas viens cilvēks.

Ap plkst. 21.30 VUGD saņēma izsaukumu uz Oškalna ielu Jūrmalā, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka otrā stāva kāpņu telpā deg velosipēds un grīda pāris kvadrātmetru platībā. No piedūmotās ēkas ugunsdzēsēji evakuēja četrus cilvēkus.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sodrēji ēkas dūmvadā, skaidas, divas vieglās automašīnas, dārza nojume, šķūnis un saimniecības ēka.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 44 izsaukumus: 12 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 23 - uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu