VIDEO "Stūrēja ar vēderu, kamēr "spaidīja" telefonu". Igaunijā kritiku izpelnās autobusa vadītājs (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Igaunijā plašu rezonansi izraisījis kāds autobusa šoferis, kurš pie stūres lietoja mobilo telefonu, vēsta laikraksts "Postimees".

Kāds uzņēmuma "Ecolines" autobusa pasažieris iemūžinājis, kā šoferis pie stūres lieto mobilo telefonu. Video ievietots "Facebook" grupā, kur cilvēki metušies situāciju apspriest.

Video autors norādīja, ka konkrētajā situācijā šoferis esot pārbaudījis savu e-pastu telefonā. Tāpat iemūžinātajos kadros redzams, ka ārā ir nedaudz apsniguši ceļi un priekšā autobusam brauc kravas auto.

""Ecolines" šoferis meistarīgi vada autobusu ar vēderu, kamēr lieto mobilo telefonu," raksta video autors. Viņš norādīja, ka video nosūtījis arī pašam uzņēmumam.

Daudzi cilvēki šo situāciju apsprieduši komentāru sadaļā zem šī ieraksta. Kāds vīrietis vārdā Andruss vaicāja, vai kāds kaut ko tajā situācija pateica pašam šoferim. Savukārt cits vīrietis, kuru sauc Eugens, ironiski norādīja, ka "šoferis patiešām ir īsts profesionālis".

Tikmēr citi cilvēki norāda, ka video autoram vajadzēja šoferim uzreiz aizrādīt, nevis filmēt. Daudzi cilvēki komentāros kritizēja šoferi, jo tas apdraud pasažieru drošību brauciena laikā.

Igauņu medijs sazinājās ar pašu uzņēmumu, kas solīja, ka izskatīs šo incidentu un sniegs skaidrojumu. Pagaidām plašāka informācija par incidentu nav zināma.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu