FOTO Iecavā vīrietis, iespējams, alkohola reibumā, ar "Voyager" "ielido" privātmājas dārzā un aizbēg

Ziņa papildināta
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Vija Morguna/Facebook

Iecavā, iespējams, kāds vīrietis alkohola reibumā iebraucis kādas privātmājas pagalmā un aizbēdzis, portālu TVNET informēja Valsts policija.

Kāda sieviete sociālajā vietnē "Facebook" raksta, ka viņas dārzā svētdienas vakarā esot iebraukusi mašīna. No tās esot izkāpuši divi vīrieši, kuri šķietami bijuši alkohola reibumā. Abi no notikuma vietas aizbēguši un auto turpat atstājuši. Sieviete ierakstā min, ka policija ieradusies pēc 2,5 stundām.

Portāls TVNET sazinājās ar Valsts policiju, lai noskaidrotu par šo situāciju vairāk.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde norādīja, ka svētdien, 4. decembrī, ap plkst. 18.30 policijā tika saņemta informācija, ka Bauskas novada Iecavas pagastā automašīnas "Chrysler Town & Country" vadītājs, iespējams, būdams alkohola reibumā, ir iebraucis kādai sievietei piederoša privātīpašuma teritorijā un pēc tam kopā ar pasažieri notikuma vietu atstājis.

Kā likumsargiem skaidroja sieviete, vīrietis esot teicis, ka viņš meklējot Zālītes skolu. Mēģinot pagalmā apgriezt automašīnu, tā iestigusi, un pēc tam transportlīdzekļa vadītājs kopā ar pasažieri notikuma vietu atstājis.

Valsts policijas darbinieki ir noskaidrojuši minētā transportlīdzekļa īpašnieku, un viņš tiks informēts par nepieciešamību pēc iespējas drīzāk evakuēt automašīnu no citas personas privātīpašuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu