Savainoti policisti un taranēti auto. Viļņā taksometra šoferis sarīko jandāliņu, jo nevēlas tikt aizturēts

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Taksometrs. Ilustratīvs foto.
Taksometrs. Ilustratīvs foto. Foto: Unsplash

Kāds uzņēmuma "Bolt" taksometra šoferis Lietuvas galvaspilsētā Viļņā nevēlējās tikt arestēts un sarīkoja pamatīgu traci, ziņo portāls "15min".

Lietuvas policija ziņo, ka otrdien, 6. decembrī, ap plkst. 17.30 Tūkstantmeču ielā tika apturēts kāds 50 gadus vecs "Toyota Prius" šoferis, jo viņš šķērsoja nepārtraukto līniju, lai ātrāk izbrauktu sastrēgumu.

Likumsargi sastādīja vīrietim administratīvā pārkāpuma protokolu. Policistei sastādot protokolu, vīrietis kļuva agresīvs un iesita sievietei krūšu rajonā.

Policiste pasauca palīgā kolēģi, bet tikmēr agresīvais šoferis centās aizbēgt. Likumsargiem izdevās aizšķērsot bēgošajam šoferim ceļu, taču ar to nepietika - agresīvais "Toyota" vadītājs taranēja likumsargu dienesta mašīnu. Policisti uz notikuma vietu izsauca papildspēkus.

Aizturēšanas brīdī viens no policistiem iekāpa taksometra šofera mašīnā un mēģināja viņu izvilkt no spēkrata. Pēc tam sekoja vēl viens bēgšanas mēģinājums. Šoreiz šoferis centās bēgt atpakaļgaitā, taču ietriecās vēl vienā policijas mašīnā.

Šī jandāliņa rezultātā cieta trīs policisti un sabojātas divas automašīnas. Divi likumsargi tika nogādāti slimnīcā. Par šo incidentu policijā ir sākta pirmstiesas izmeklēšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu