Indijā pa viesnīcas logu izkritis un nosities Krievijas politiķis Antovs (8)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

 Otrdien Indijā pa viesnīcas logu izkritis un nosities Krievijas politiķis Pāvels Antovs, vēsta laikraksts "Hindustan Times".

Policija izmeklē notikušo kā negadījumu vai pašnāvību.

65 gadus vecais Antovs bija ieradies Indijas Odišas štatā, lai tur nosvinētu savu dzimšanas dienu. Svētdien viņš izkrita pa viesnīcas trešā stāva logu.

Pēdējā laikā neparastos apstākļos miruši vairāki ietekmīgi Krievijas uzņēmēji.

Krievijas Vladimiras apgabala likumdevējs Antovs sapelnīja bagātību ar gaļu un desām un bija Krievijas valdošās partijas "Vienotā Krievija" loceklis. Viņa nāve plaši atspoguļota medijos Krievijā un Ukrainā.

Ukrainas mediji norādīja, ka Antovs sociālajā medijā nodēvēja Krievijas iebrukumu Ukrainā par teroraktu, bet vēlāk šo ierakstu izdzēsa un apliecināja savu lojalitāti Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam.

Vladimiras apgabala parlaments publicējis līdzjūtību, norādot, ka Antova kolēģus šokējusi viņa nāve.

Parlamenta paziņojumā teikts, ka Antovs bijis enerģijas pilns un kalis plānus nākotnei. Viņš raksturots kā viens no aktīvākajiem reģiona mākslas un kultūras projektu aizbildņiem.

Trīs dienas pirms Antova nāves viens no trim viņa pavadoņiem ceļojumā uz Indiju nomira no sirdstriekas tajā pašā viesnīcā, pa kuras logu vēlāk izkrita Antovs, Indijas ziņu aģentūrai ANI atklāja policijas inspektors, piebilstot, ka pavadoņa nāves esot nomākusi Antovu.

Abu nelaiķu mirstīgās atliekas tikušas kremētas.

Antova tūrisma aģents ANI sacīja, ka kompānijai līdzi bijis alkohols, reģistrējoties viesnīcā, un viņi bija dzēruši.

Septembra sākumā Maskavā, izkrītot pa slimnīcas logu, gāja bojā Krievijas naftas uzņēmuma "Lukoil" direktoru padomes priekšsēdētājs Ravils Maganovs.

Aprīlī Maskavā savās mājās miris tika atrasts bijušais bankas "Gazprombank" viceprezidents un kādreizējā Kremļa amatpersona Vladislavs Avajevs. Līdz ar viņu tika atrastas mirušas arī viņa sieva un meita. Oficiālā versija ir, ka Avajevs izdarīja pašnāvību pēc savas sievas un meitas nogalināšanas.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu