VIDEO ⟩ Kaimiņu konflikti Miera ielā. Iedzīvotāja vaino vīrieti auto apskādēšanā ar ieroci

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Raidījumu "Bez Tabu" uzrunāja rīdziniece Diāna, kura ziņoja par nemieriem Miera ielā, proti, iedzīvotāja vaino vienu no kaimiņiem automašīnas apskādēšanā ar pneimatisko ieroci.

"Es atbraucu un novietoju automašīnu gar logiem un uz nedēļu aizbraucu atvaļinājumā. Pēc tam atbraucu un ieraudzīju jau "skaistumu" uz mašīnas. Visa apakša," stāsta Diāna, rādot ložu atstātos nospiedumus virsbūvē.

Namā Miera ielā dzīvo Diānas mamma un meita regulāro apciemojumu laikā atstāj transportlīdzekli kādā no tobrīd brīvajām vietām. Ņemot vērā, ka pagalms nav atbilstoši aprīkots, katrs "parkojas" kā prot. Tas izteikti nepatīkot vienam no iedzīvotājiem.

Uzrunātie iedzīvotāji atklāj, ka konkrētais kaimiņš esot gana uzstājīgs, lai nama priekšā vienmēr būtu vismaz divas brīvas vietas automašīnu novietošanai – privātajam un arī darba transportlīdzeklim. Lai nosargātu savu pagalmu, izvietota pat ceļazīme. Tiesa gan, tā ir pilnīgākā butaforija.

Turklāt kaimiņi runāt par iespējamo vareno šāvēju nemaz nevēlas.

Valsts policija gan norāda, ka izmeklēšana šajā lietā par tīšu mantas iznīcināšanu un bojāšanu vēl turpinās. Sods par to var būt pat brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem.

Plašāk "Bez Tabu" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu