VIDEO Kāpēc neviens jau mēnesi neaizvāc ceļmalā pamesto "Toyota" auto uz Bauskas šosejas? (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Jau mēnesi uz Bauskas šosejas ceļmalā pamesta stāv avarējusi automašīna. Tās īpašnieks ir Lietuvas pilsonis, kurš par auto neliekas ne zinis. Šoferi dusmojas par bezdarbību un uzsver, ka auto apdraud satiksmes drošību, vēsta raidījums "Bez tabu".

Iepriekš Valsts policija ziņoja, ka uz Bauskas šosejas 50. kilometrā transportlīdzekļa BMW X5 vadītājs, veicot apdzīšanas manevru, nepārliecinājās par manevra drošību, radīja traucējumus pretim braucošajam transportlīdzeklim "Toyota Corolla Verso", kā rezultātā izraisīja sadursmi ar šo transportlīdzekli.

Par minēto ceļu satiksmes negadījumu sākts administratīvā pārkāpuma process, BMW X5 vadītājs saukts pie administratīvās atbildības, viņam piemērots naudas sods. Pēc negadījuma transportlīdzekļa "Toyota Corolla Verso" vadītājs, Lietuvas pilsonis, solīja automašīnu no notikuma vietas evakuēt, bet tas nav izdarīts.

VP transportlīdzekļa vadītājam nosūtījusi aicinājumu steidzamā kārtībā lemt jautājumu par transportlīdzekļa evakuāciju. Mēnesi pēc avārijas automašīna aizvien atrodas ceļa malā, bīstami tuvu brauktuvei.

Raidījums vērsās Bauskas novada pašvaldībā - policijas priekšnieks Broņislavs Ostrovskis atzina: ja automašīnas īpašnieks neliekas ne zinis, vietvarai būtu tā jāaizvāc, tomēr norādīja, ka Bauskas novadā šobrīd nav izstrādāta normatīvā regulējuma, kas pašvaldības policijai dotu pilnvaras automašīnas evakuēt, un nav arī laukuma, kurp nepareizi novietotus vai pamestus autotransportlīdzekļus varētu pārvietot.

Raidījuma komanda konstatēja, ka automašīnu mēneša laikā daļēji aplaupījuši zagļi.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu