VIDEO "Tikai izredzētajiem!" Daudzdzīvokļu nama iedzīvotāji sūdzas par negodīgu stāvvietu atļauju izsniegšanu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Rīdzinieki no Hāpsalas ielas daudzdzīvokļu nama Sarkandaugavā pirms vairākiem gadiem vienojās par automašīnu novietošanas problēmas sakārtošanu pie mājas. Tomēr daļa tika apdalīta, jo atļaujas spēkratu novietošanai izdalītas vien izredzētajiem, vēsta raidījums "Bez tabu".

Evijai Hāpsalas ielas daudzdzīvokļu namā pieder dzīvoklis, kurā dzīvo viņas māte, bet viņa konkrētajā adresē bieži ierodas ar savu automašīnu.

Automašīnu dzīvokļu īpašniekiem ir vairāk nekā vietu, kur novietot spēkratus. Evija uzskata, ka loģiski būtu izdalīt spēkratu novietošanas atļaujas visiem, kuriem ir automašīnas, un novietot spēkratus pēc principa "kurš pirmais atbrauc mājās, tas novieto", pārējie todien meklē vietu citur, piemēram, uz blakus esošās ielas.

Lai uzstādītu ceļazīmes un ieviestu atļauju kārtību, jāgūst 3/4 mājas dzīvokļu īpašnieku piekrišana. Mājas pilnvarotā iedzīvotāja Nellija, kura vāca parakstus, kā uzskata Evija, "ļaunprātīgi izmantoja pilnvarojuma tiesības".

Dzīvokļu apgaitā Nellija savāca nepieciešamo balsu skaitu. Iedzīvotāji, arī tie, kuri vēlāk palika bez atļaujas, parakstījās tabulā par vairākiem nepaskaidrotiem punktiem, uzticoties tam, ko mutiski stāsta Nellija, norādīja Evija.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu