FOTO ⟩ Kalifornijā dziļa bedre "aprij" divus auto. Cilvēku glābšanai sākta vērienīga operācija

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: X07406/SCANPIX

Kalifornijas štatu ASV skārušas pamatīgas lietusgāzes, kā rezultātā applūduši ceļi un izveidojušies zemes iegruvumi. Viens no šādiem iegruvumiem sasniedzis pat 4,57 metru dziļumu, vēsta portāls "Insider".

Losandželosas ugunsdzēsēju departaments veicis iespaidīgu glābšanas operāciju, kurā no dziļās bedres tika izvilkti divi automašīnās iestrēguši cilvēki. Turklāt šī nebūt nav vienīgā automašīna, kas cietusi līdzīga negadījumā.

Lietusgāžu rezultātā bez elektrības jau vairākas dienas palikuši vairāk nekā 130 000 Kalifornijas iedzīvotāju. Bojā gājuši arī 17 cilvēki.

Plūdos pazudis arī kāds piecus gadus vecs zēns. Saistībā ar šo gadījumu ir sākta plaša meklēšana.

Foto: Milzu bedre Kalifornijā

Pirmā automašīna dziļajā bedrē iekrita ap plkst. 19.15, savukārt pēc neilga brīža tajā iebrauca otra mašīna, kas piezemējās uz pirmā spēkrata.

Sākotnējā glābšanas operācijā tika plānots cilvēkus no bedres dabūt laukā ar trepju palīdzību, taču šis glābēju plāns bija nesekmīgs. Otrajā glābšanas mēģinājumā tika izmantotas gaisa kāpnes, kas izrādījās labākā taktika.

Visas bedrē iestrēgušās personas guvušas nelielus ievainojumus, kas nav dzīvībai bīstami. Glābšanas operācijā kopumā tika iesaistīti 50 ugunsdzēsēji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu