FOTO ⟩ Rumānijas policija atsavina vairākas Endrū Teitam piederošās luksusa klases mašīnas (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Rumānijas policija konfiscējusi vairākas luksusa klases mašīnas bijušajam kikbokserim un sociālo mediju slavenībai Endrū Teitam, vēsta britu raidsabiedrība BBC.

Policija Teita automašīnas atsavinājusi pagājušajā sestdienā, 14. janvārī. Tiek ziņots, ka kopējā atsavināto lietu summa ir aptuveni četri miljoni ASV dolāru.

Rumānijas policija kopumā atsavinājusi 15 Teita automašīnas.

Bijušā kikboksera garāža bijušas vairākas luksusa klases mašīnas, piemēram, "Rolls Royce Wraith" (380 000 ASV dolāri), "Aston Martin DBS Superleggera" (160 000 ASV dolāri), BMW M5 Competition (103 000 ASV dolāri), kā arī "Bugatti Chiron", kura vērtība ir vairāk nekā trīs miljoni dolāru. Protams, Teita kolekcijā ir vēl vairāk nekā desmit luksusa klases automašīnas.

Foto: Rumānijas policija Endrū Teitam atsavina automašīnas

Teits pērnā gada 29. decembrī Rumānijā tika aizturēts saistībā ar apsūdzībām par dalību organizētās noziedzības grupā, cilvēku tirdzniecībā un izvarošanā.

Influenceris, kuram ir ASV un Lielbritānijas pilsonība, iepriekš tika izslēgts no vairākām sociālo mediju platformām par naidīgiem izteikumiem par sievietēm un naida runu.

Teits tika aizturēts reizē sar savu brāli Tristanu un vēl diviem cilvēkiem, ziņoja mediji.

Rumānijas organizētās noziedzības apkarošanas aģentūra paziņoja, ka četri aizdomās turamie - divi Lielbritānijas pilsoņi un divi Rumānijas pilsoņi - aizturēti saistībā ar apsūdzībām par dalību organizētās noziedzības grupā, cilvēku tirdzniecībā un izvarošanā.

Aģentūra atklāja, ka Lielbritānijas pilsoņi vervēja sievietes, kas vēlāk tika pakļautas fiziskai un garīgai vardarbībai, tika seksuāli izmantotas un piespiestas piedalīties pornogrāfijā, no kuras noziedzīgais grupējums guva peļņu.

Aģentūra identificējusi sešus cilvēkus, kurus grupējums seksuāli izmantojis.

Policija veica kratīšanas piecās mājās.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu