VIDEO ⟩ Trolejbusa un džipa sadursme Brīvības ielā. Apvidus auto veicis neatļautu manevru (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Ceturtdien, 19. janvārī, Rīgā, Brīvības ielā, notika pamatīga sadursme starp trolejbusu, kas brauca Juglas virzienā, un kādu apvidus automašīnu, vēsta "Degpunktā".

Brīvības ielā 19. janvārī ap plkst. 12 bija manāma diezgan liela jezga. Viena josla virzienā uz Juglas pusi bija bloķēta, jo tajā notika sadursme, kuras rezultātā 17. maršruta trolejbusam pamatīgi tika apskādēta priekšpuse.

SIA "Rīgas satiksmes" pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane stāsta, ka ap plkst. 12 Brīvības un Matīsa ielas krustojumā notika negadījums. 17. trolejbuss cieta sadursmē ar vieglo automašīnu, jo, pēc sākotnējās informācijas, vieglais spēkrats veica neatļautu manevru, kā rezultātā izraisīts satiksmes negadījums.

Kāds pārdevējs no veikala apgalvo, ka "Range Rover" vadītājs esot bijis ļoti steidzīgs, viņš automašīnas šoferi manījis īsi pirms sadursmes.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests ziņo, ka viens pasažieris no sabiedriskā transportlīdzekļa nogādāts ārstniecības iestādē stabilā stāvoklī papildu izmeklējumu veikšanai.

Satiksmi sakārtoja “Rīgas satiksmes” avārijas dienests, bet notikušo fiksēja Ceļu policija.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu