FOTO Parīzē izsolīs unikālo "Bugatti Chiron Profilee" superauto (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: RM Sotheby's/Facebook

Superauto kolekcionāriem būs pēdējā iespēja savā īpašumā iegādāties jauno "Bugatti Chiron Profilee", jo auto šonedēļ tiks izsolīts Parīzē.

Izsole paredzēta 1. februārī. 

Sākotnēji "Bugatti" cerēja, ka "Profilee" nonāks sērijveida ražošanā, pēc tam, kad klientu atsauksmes liecināja, ka franču autoražotājs ražo auto, kas ir nedaudz mazāk radikāls nekā "Chiron" sportiskākā versija - "PUR Sport".

Pirms "Bugatti" paguva pabeigt "Profilee" attīstību, visi 500 "Chiron" eksemplāri tika izpārdoti ātrāk, nekā cerēts. Tā vietā, lai apturētu "Profilee" projektu, "Bugatti" radīja vienu šādu superauto.

Foto: "Bugatti Chiron Profilee" superauto

Auto nokrāsots "Argent Atlantique" krāsā, kas izstrādāta tikai šim auto. Virsbūves apakšējā daļa ir pabeigta ar atklātu zilo karbonu, kā arī auto ir citas unikālas detaļas.

Tāpat "Profilee" ir unikāli veidots salona interjers. Šajā apdarē izmantotas 2665 metrus garas ādas sloksnes, katru uzliekot ar rokām.

Šis auto ir arī ātrākais no "Chiron" modeļiem. No 0 km/h līdz 100 km/h tas ieskrienas 2,3 sekundēs. Savukārt 186 km/h lielu ātrumu tas sasniedz nieka 12,4 sekundēs. Tā maksimālais ātrums ir 380 km/h.

Zem pārsega "Profilee" ir astoņu litru "W-16 quad-turbocharged" motors, kas rada aptuveni 1500 zirgspēku lielu jaudu.

Izsoļu nams lēš, ka auto tiks pārdots par 4,2 līdz 5,5 miljoniem eiro.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu