FOTO Ķīna radījusi konkurentu Krievijas luksusa limuzīniem, un tas ir krietni lētāks (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: hongqi-auto.com

Ķīnas autoražotājs "Hongqi" radījis konkurentus Krievijā ražotajam "Aurus" luksusa klases spēkratiem. Turklāt tie ir krietni lētāki par Krievijā ražotajiem.

Kā raksta Krievijas medijos, Ķīnas augstāko amatpersonu automobiļu vēsture sākusies ar GAZ-21 "Volgas" kopiju - "Dongfanghong BJ760". Ātri vien  "Hongqi" inženieri ķērās arī pie limuzīnu izstrādes.

Foto: hongqi-auto.com

Ar katru nākamo paaudzi "Hongqi" limuzīni kļuva arvien modernāki, iespaidīgāki un pilnīgāki. Attīstoties ekonomikai un labklājībai, ķīniešu autoražotājs sāka radīt automašīnas arī parastajiem iedzīvotājiem.

Pavisam nesen ķīnieši prezentēja jaunāko "Hongqi E-HS9" modeli. Tagad līdz Krievijai nonācis arī "Rolls-Royce" ķīniešu gaumē - "Hongqi H9" sedans. Kāpēc tas satrauc Krievijas auto tirgu? Jo tas ir daudz lētāks par krievu ražojumu. Tā aptuvenā cena ir 63 tūkstoši eiro, savukārt "Aurus" modeļi maksā vairākus simtus tūkstošu eiro.

Foto: hongqi-auto.com

H9 tiek pārdoti piecās versijās - 2,0T Standard, 2,0T Comfortable, 2,0T Deluxe, 3,0T Deluxe un 3,0T Flagship (četras sēdvietas). To cena ir robežās no 45 000 līdz 88 000 eiro.

Foto: hongqi-auto.com

Lielākoties šie modeļi cits no cita atšķiras ar komplektāciju. Tiesa, divlitrīgajiem motoriem ir arī mazāka jauda.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu