Ar knaiblēm un zāģi bruņojies vīrietis cenšas atgūt taromātā nodotās pudeles (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: RPP

Sestdien, 4. februārī, neilgi pirms pulksten 5.30 Rīgas pašvaldības policija saņēma zvanu no iedzīvotājas, kura paskaidroja, ka Iļģuciemā kāds vīrietis zāģējot “Maxima” metāla skapja durvis. Uz notikuma vietu tika norīkota tuvākā Kurzemes pārvaldes ekipāža.

Ierodoties notikuma vietā, likumsargi veikala pagalmā pamanīja vīrieti ar skrūvgriezi, kurš stāvēja pie “Maxima” metāla skapja, kurā glabājās dažādas mantas (lāpstas, paletes un atkritumu konteineri). Konstatēts, ka persona, uzlaužot skapi, sabojājusi skapja atslēgas stiprinājumu. Tāpat noskaidrojās, ka vīrietis jau iepriekš cītīgi gatavojies skapja uzlaušanai, jo līdzi bija paņēmis skrūvgriezi, metāla zāģi un lielas knaibles.

Pārrunu laikā vīrietis pastāstīja, ka iepriekšējā dienā veikala taromātā esot nodevis desmit pudeles, taču čeku neesot saņēmis, tādēļ metāla skapi uzlauzis apzināti, jo vēlējies paņemt atpakaļ savas nodotās pudeles.

Ņemot vērā situācijas apstākļus, vīrietis tika aizturēts.

Vēlāk notikuma vietā ieradās arī veikala maiņas vadītāja un Valsts policija, lai skaidrotu situācijas apstākļus un vērtētu vīrieša atbildību.

Atgādinām, ka par mantas tīšu bojāšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar probācijas uzraudzību, vai ar sabiedrisko darbu, vai ar naudas sodu.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu