VIDEO ⟩ RAKUS klienti sašutuši – saīsināts bezmaksas stāvēšanas laiks bedrainajā stāvlaukumā (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: northlight/Shutterstock

Stāvlaukumā pie Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) katru dienu savu automašīnu novieto simtiem slimnīcas pacienti un viņu viesi. Nesen bezmaksas stāvēšanas laiks 1,5 stundām saīsināts līdz 45 minūtēm, un tas nepatīk slimnīcas klientiem, vēsta raidījums "Bez tabu".

Lība uz slimnīcu dodas vismaz reizi mēnesī, lai nogādātu uz pārbaudēm savu radinieci. Viņa stāsta, ka vēl nesen bezmaksas stāvēšanas laiks stāvlaukumā Hipokrāta ielā 4 bijis viena stunda un trīsdesmit minūtes un ar to pieticis procedūru veikšanai, taču tagad tas saīsināts līdz 45 minūtēm.

Turklāt par katru nākamo stundu jāšķiras no viena eiro un 50 centiem. Lība uzskata, ka tas ir nepieņemami, uzsverot stāvlaukuma briesmīgo segumu. Viņa skaidro, ka ar 45 minūtēm esot par maz, lai aizietu līdz slimnīcai, reģistrētos, veiktu procedūru, to apmaksātu un atnāktu atpakaļ līdz automašīnai.

Intervijai "EuroPark Latvia" nepiekrīt, nosūtot īsu komentāru e-pastā. Uzņēmums uzsver, ka to, cik dārgs prieks klientiem ir transportlīdzekļa novietošana stāvlaukumā Hipokrāta ielā 4, diktē RAKUS vadība un tās atbildībā esot arī autostāvvietas seguma uzturēšanas darbi.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu