Ulbrokā notikušā ugunsgrēka dēļ uz laiku slēgtas vairākas iestādes

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ropažu novada pašvaldība
Ropažu novada pašvaldība Foto: Ieva Čīka/LETA

Trešdien Ulbrokā notikušā ugunsgrēka dēļ uz laiku slēgta bāriņtiesa, pasta nodaļa un aģentūra "Saimnieks", liecina Ropažu novada sniegtā informācija.

Iestādes, kuru biroja telpas ir Ulbrokā, Institūta ielā 30, uz laiku pārtraukušas klientu apkalpošanu klātienē. Bāriņtiesas pakalpojumus var saņemt Garkalnes pagastā, Ropažu pagastā un Vangažu pilsētā.

Arī Ulbrokas pasta nodaļa Institūta ielā uz nenoteiktu laiku ir slēgta. Šodien un rīt pastnieki piegādes veiks no Cekules pasta nodaļas. Pastnieku darbs ir kavēts. Klienti savus sūtījumus, kurus bija paredzēts saņemt Ulbrokas pasta nodaļā šodien un rīt, varēs izņemt Cekules pasta nodaļā.

VAS "Latvijas pasts" pārstāvji aģentūrai LETA norādīja, ka ugunsgrēka radīto seku dēļ uz nenoteiktu laiku nav iespējams nodrošināt pasta pakalpojumu sniegšanu Ulbrokas pasta nodaļā Institūta ielā 30. Ulbrokas iedzīvotāji aicināti sūtījumu saņemšanai izmantot Cekules pasta nodaļu Zahārija Stopija ielā 10, Upeslejās. Piektdien, 17.februārī, Cekules pasta nodaļai tiek pagarināts darbalaiks - pasta nodaļa strādās no plkst.8 līdz 18.

Citus pasta pakalpojumus Ulbrokas iedzīvotāji var saņemt jebkurā citā pasta nodaļā - tuvākā pasta nodaļa galvaspilsētā ir Rīgas 21.pasta nodaļa Ulbrokas ielā 7. Pasta nodaļa strādā pirmdienās-piektdienās no plkst.8 līdz 19.

Ulbrokas iedzīvotājiem tiks nodrošinātas pasta sūtījumu piegādes, taču jārēķinās, ka sakarā ar sūtījumu apmaiņas procesu organizatoriskajām izmaiņām tās var kavēties.

TVNET jau ziņoja, ka trešdienas vakarā sociālo dzīvokļu mājā Ulbrokā izcēlās ugunsgrēks, kurā gājis bojā viens cilvēks, bet 20 tika izglābti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu