VIDEO Smagā avārija Brīvības ielā. Entuziasti palīdz retro "Golf" saimniecei salabot auto

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Pirms nepilnām divām nedēļām Rīgā, Brīvības ielā kāds BMW vadītājs izraisīja vairākas avārijas. Viena no cietušajām bija "Volkswagen Golf" īpašniece Jogita. Viņa uzrunāja daudzus raidījuma "Degpunktā" skatītājus, un vairāki cilvēki bija gatavi sievietei salabot spēkratu par velti.

Pēc sižeta Jogitas tālruņa numuru medīja daudzi entuziasti, kas jau meklēja spēkrata detaļas un bija gatavi remontēt auto teju uzreiz. Daļa ļaužu arī samulsināja "golfiņa" saimnieci, stāstot, ka apdrošinātāji tik vecas mašīnas neremontē un beigu beigās nāksies visus zaudējumus segt pašai.

"Jūs saprotat, Latvijā ir tik daudz labu cilvēku, ka es vienkārši nezinu. Varbūt paldies jūsu raidījumam, kas mani informēja, un es šoka stāvoklī kaut ko stāstīju. Man caur internetu piesolījās palīdzēt, bet vienu brīdi man pie durvīm atskan zvans, stāv trīs braši vīri.

Viņi saka: mēs esam no, nu kas tā tagad skaitās, nu kaut kāda biedrība, brālība, vienalga kaut kāds antīko, tātad otrā "Golfa" fani, teiksim tā.

Viņi piesolīja mašīnu, ja tur man neremontēs, tad viņi paņems un par velti saremontēs un būs kā jauna. Jūs varat iedomāties? Plus viņi mani uzņems savā brālībā. Kā lai to nosauc," stāstīja Jogita.

Jogitu paziņas ir sabiedējuši, ka OCTA tik vecas automašīnas nelabo un beigu beigās viņas spēkratu norakstīs. Ieteikumu vadīta, nesazinoties ar apdrošinātājiem, sieviete aizveda automašīnu uz kādu servisu un gaida remonta tāmi.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu