Video ⟩ Kādas kafejnīcas klienti Jūrmalā satrauc kaķa uzturēšanās iestādē, dzīvnieks "radot nepatīkamas sajūtas" (22)

CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Kādas Jūrmalas kafejnīcas klienti Jūrmalā satraucis tas, ka ēdināšanas iestādes telpās regulāri uzturoties kaķis, tādējādi "klientiem radot nepatīkamas sajūtas, kā arī potenciāli apdraudot viesu veselības stāvokli", vēsta televīzijas kanāla TV3 raidījums "Bez tabu".

Raidījumā vērsās arī kāda cita sieviete, kuru savukārt uztrauc sekas pēc iepriekšējās sūdzības publiskas paušanas.

"Nu, tajā brīdī es īstenībā uzvilkos. Ne jau kāds no tiem darbiniekiem speciāli domāja – es tagad nesīšu kaķi uz kafejnīcu. Viņš noteikti tur badā staigāja, sāka piebarot. Pēc tam aukstumā ielaida utt. Kāds tam risinājums? Vai nu tā kafejnīca, negribot nepatikšanas, vienkārši izmet ārā (kaķi). Vai arī otrs variants – patversme. Patversmes ir pārpildītas," uzskata sieviete.

Atbildību par to – vai ļaut ēdināšanas iestādes telpās uzturēties dzīvniekiem esot jāpieņem iestādes vadībai, ievērojot visas prasības, tā skaidro Pārtikas un veterinārā dienesta izplatīšanas uzraudzības daļas vecākā eksperte Svetlana Aļminoviča-Miļjanoviča.

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča bieži apmeklē dažādas publiskas vietas, līdzi ņemot ģimenes mīluļus, un uzskata to par absolūti pieņemamu un atbalstāmu paradumu. Un 10 gadu laikā ir izveidojies pat savs maršruts ar dzīvniekiem draudzīgām iestādēm.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu