VIDEO Salaspilī autobuss ietriecas veikala sienā un taranē pakomātu (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: conejota/Shutterstock

Salaspilī kādam autobusa šoferim darbadiena beidzās nesākoties. Viņš nenovaldīja braucamo un tas ieslīdēja blakus esošās ēkas sienā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Veikala siena un apskādētais pakomāts vēl nav salaboti. Pāvels, kurš dzīvo turpat blakus veikalam, dalās ar redzēto: "Es staigāju ar suni un redzēju, ka tur ir iebraucis autobuss. Man sētnieks teica, ka tur ir autobuss, policija, ātrā palīdzība."

Vairāki vietējie domā, ka šoferim pie stūres ir kļuvis slikti un tāpēc viņš iebraucis sienā, tomēr izskanējusi arī cita notikušā versija.

Raidījums sazinājās arī ar "Omniva" pārstāvi, kurš informēja par uzņēmumam nodarītajiem zaudējumiem: "Ja mēs skatāmies uz zaudējumiem, tad pašreiz šie zaudējumi tiek aprēķināti. Tie pavisam noteikti būs vairāku tūkstošu apmērā. Un, jā, mums ir arī moduļi, ko mēs varam aizstāt, ko mēs varam uzlikt vietā, lai pakomāts turpinātu normāli funkcionēt un šis skapīšu skaits būtu pietiekams, bet paralēli esam arī sazinājušies ar attiecīgo iznomātāju, veikala īpašnieku. Par to, varam vai nevaram šos moduļus mainīt, jo ir bojāta arī veikala siena, cik saprotu, tad nu arī šis iznomātājs minēja, ka, jā, – pašlaik tiek apzināti zaudējuma apmēri un tas, vai tur ir nepieciešams kāds padziļinātāks remonts."

Pakomāts ir apdrošināts, un tā darbība pavisam nav apturēta.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu