FOTO "Sieviešu uzmanība garantēta!" Lietuvā "tirgo" ukraiņu iznīcināto okupantu tanku (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: autoplius.lt

Lietuvā automašīnu sludinājumu mājaslapā "autoplius.lt" pārdošanā nonācis ukraiņu iznīcinātais okupantu tanks T-72B.

Sludinājumā rakstīts, ka tanks ir gandrīz teicamā stāvoklī. "Tanks ir bojāts, toties maz izmantots. Bijis viens īpašnieks - 71 gadu vecs vīrietis, kas ļoti rūpējies par šo transportlīdzekli."

Sludinājumā norādīts, ka tanks veicis tikai vienu garu braucienu no Belgorodas apgabala Krievijā līdz Dmitrivkai Ukrainā. "Nobraukums patiešām nav koriģēts. Nav bijis "slīkonis", taču vienu reizi sanācis braukt cauri upei."

Foto: autoplius.lt

Pēdējā reģistrācijas valsts ir Krievija, taču Lietuvā nonācis caur Ukrainu. Vienu reizi iekļuvis ceļu satiksmes negadījumā ar citu autovadītāju - "Javelin" [amerikāņu prettanku ieroču sistēma]. Tāpat ceļu transportlīdzeklim līdz 2023. gada decembrim ir derīga tehniskā apskate.

"Iekšā ir melns ādas salons ar trīs sēdvietām. Iekļautas arī visas ērtības - veļas mazgājamā mašīna un pārvietojamā tualete. Bagāžas nodalījuma nav, bet vajadzības gadījumā dažādas lietas var piesiet pie transportlīdzekļa korpusa. Vairākkārt tas ir sekmīgi izmēģināts realitātē," norādīts sludinājumā.

Foto: autoplius.lt

Tajā norādīts, ka tankam ir liels degvielas patēriņš, taču vajadzības gadījumā var ievilkt arī gāzes sistēmu. Pie tanka priekšrocībām minētas šādas lietas - telpa, laba skaņas izolācija, bezatslēgas sistēma, nav jāveic riepu maiņa, nav vajadzīga stāvbremze, nav vējstikla slotiņu, aiz kurām aizlikt sodu.

"Starp citu, vienmēr būs iespējams bez maksas novietot transportlīdzekli pašā Viļņas centrā. Tankam ir modernas durvis un divi logi, tiesa, bez stikliem," rakstīts sludinājumā.

Tāpat sludinājumā uzskaitīti arī vairāki bojājumi - nav stūres pastiprinātāja, slikta redzamība brauciena laikā, nav parkošanās sensoru, nav gaisa kondicioniera. Tāpēc vispiemērotākais laiks braukšanai ir ziema vai rudens - vasarā iekšā ir ļoti karsti.

Foto: autoplius.lt

Transportlīdzeklim ir neliela rūsa, taču to var izlabot. "Protams, dodoties uz ārzemēm, vienmēr ir problēmas ar muitniekiem. Nav gaisa spilvenu, bet tā vietā komplektā varam pievienot četrus parastus spilvenus."

"Ticiet, šis ir unikāls transportlīdzeklis, kas uz ceļa piesaistīs uzmanību. Sieviešu uzmanība ir garantēta  - tiklīdz es to noparkoju Viļņas centrā, tā uzreiz klāt bija sievietes gados, kuras nesa man puķes. Un to darīja pat vīrieši, rakstīts sludinājumā.

Transportlīdzekli iespējams apskatīt Viļņā, taču par apskati iepriekš jāzvana pa telefona numuru 1482.

Protams, šāds numurs nav nejaušība - par katru zvanu cilvēki ziedo 1,42 eiro Ukrainas aizstāvjiem.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu