VIDEO Pakaļdzīšanās laikā iznīcināts jaunais policijas "Volkswagen" spēkrats (12)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krustkalnu apkārtnē pusnaktī vietējo iedzīvotāju miegu iztraucēja skaņas sirēnas un Valsts policijas darbinieku aicinājumi skaļrunī apturēt auto. Pēc neilga laika pakaļdzīšanās beidzās ar avāriju, vēsta raidījums "Degpunktā".

Sadauzīta mašīna un izšauti gaisa spilveni – tā izskatās Valsts policijas spēkrats pēc pakaļdzīšanās, kas norisinājās Ķekavas novada Krustkalnos. Viss sākās ar to, ka likumsargi pārbaudīja priekšā braucošo BMW un noskaidroja, ka tā īpašniekam nav transportlīdzekļa vadīšanas apliecības.

Lai pārbaudītu, vai spēkratu stūrē tā saimnieks, policisti nolēma to apturēt. BMW šoferim tas gan nebija pa prātam, un viņš nolēma bēgt. Pakaļdzīšanās sākotnēji notika pa daudzstāvu nama pagalmiem, pēcāk jau gar privātmājām.

Ielas bija bedrainas, slidenas. Vienā no līkumiem spēkratu sanesa, un tas ietriecās kokos, savukārt policijas ekipāža iebrauca krūmājā. Vadītājs metās bēgt, bet ātri vien tika panākts.

"BMW vadītājs, kāds 1990. gadā dzimis vīrietis, aizturēšanas brīdī izrādīja pretošanos un iesita policijas darbiniekam pa seju. Ceļu satiksmes negadījumā cieta BMW vadītājs un pasažieris, kuri ar gūtajām traumām tika nogādāti medicīnas iestādē," skaidro policijā.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu