FOTO Sirmgalvis tic navigācijas sistēmai un ar savu dārgo auto iesprūst uz gājēju takas (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Sankt Gilgenas ugunsdzēsēju departaments

"Draugs, tu nevari šeit parkoties!" Šāda frāze jāsaka par kādu 77 gadus vecu vācieti, kuru pievīla automašīnas navigācijas sistēma. Kļūdas rezultātā kungs ar savu auto attapās uz gājēju takas kalnos.

Vācietis ar savu BMW "Alpina B3 Touring" automašīnu brauca uz Austriju. Viņš nolēma akli uzticēties automašīnas navigācijas sistēmai tā vietā, lai paskatītos uz ceļazīmēm un ieklausītos garāmgājējos, ka viņš brauc pa aizliegto zonu.

Kaut arī taka kļuva arvien šaurāka, tas netraucēja sirmgalvim mierīgi turpināt ceļu. Tomēr ne pārāk ilgi - taka kļuva pārāk šaura un neizbraucama.

Sirmgalvis neuzmanības rezultātā apskādēja sava dārgā automobiļa kreiso sānu, kas tika pamatīgi noskrāpēts pret margām. Tiesa, autovadītājs un pasažieri no spēkrata veiksmīgi tika laukā. Šoferis bija cerējis aizbraukt līdz ciematam pie Volfganga ezera.

Foto: Sirmgalvis ar auto iesprūst uz takas

Neparastajā negadījuma vietā ieradās arī likumsargi, kuri sirmgalvim veica alkohola pārbaudi. Noskaidrojies, ka kungs gados nebija pie transportlīdzekļa stūres sēdies alkohola reibumā.

Vīrietim tika piespriests naudas sods par ceļazīmju neievērošanu. Sirmgalvis pēc tam, kad ugunsdzēsēji palīdzēja izvilkt viņa auto, griezās atpakaļ un meklēja citas iespējas, kā nokļūt savā galamērķī.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu