VIDEO ⟩ Sadauza septiņus auto un draud ar ieroci. Aculiecinieki stāsta par pakaļdzīšanos Daugavpils ielā (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Likumsargu rokās nonācis jau regulārs likumpārkāpējs, kurš vienā naktī paspēja sadauzīt septiņus spēkratus Rīgā, Daugavpils ielā, un draudēt policistiem ar ieroci, vēsta raidījums "Degpunktā".

38 gadus vecs vīrietis pie "Ford" stūres sarīkoja traci Rīgā, Latgales priekšpilsētā, mēģinot aizbēgt no policijas ekipāžas.

Pakaļdzīšanās sākās ar to, ka likumsargi ievēroja aizdomīgo automašīnas vadīšanu, kas radīja bažas par iespējamu stūrētāja reibumu. "Ford" šoferim gan ilgi neizdevās novaldīt spēkratu, un šoferis iestūrēja ceļa malā stāvošajās automašīnās, bojājot septiņus citus braucamrīkus.

Pakaļdzīšanās ieinteresēja citus ceļu satiksmes dalībniekus, kā arī tuvējo māju iedzīvotājus, kas iznāca uz ielas skatīties, kas noticis. Daudzi dzirdējuši šāvieniem līdzīgus trokšņus.

Aculiecinieks stāsta, ka braukuši garām, mazliet pavirzījušies malā, kad viņiem garām aiztraukusies mašīna, kurai sekojusi policija. Pēcāk bija dzirdams šāviens. Aculiecinieks pieļauj, ka šāvienu izraisīja trieciens un pirms avārijas šīs skaņas nebija dzirdamas.

Pirms tam šāva vairākas reizes, domā vēl kāda aculieciniece, piebilstot, ka bēgošais spēkrats otrā auto ietriecās jau vēlāk pēc šāviena.

Jaunietim taisnība gan par to, ka "Ford" šoferis pēc sadursmes metās bēgt, gan par to, ka šāvienu skaņas pirms avārijas dzirdamas nebija. 

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu