FOTO un VIDEO ⟩ Lietuvā avarē trīs armijas spēkrati. Astoņi karavīri nogādāti slimnīcā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: 15min.lt aculiecinieks

Lietuvā, netālu no Kazlu Rūdas pilsētas notika avārija, kurā iesaistīta armijas tehnika un karavīri, vēsta portāls "15min".

Ceļu satiksmes negadījums notika otrdien, 7. martā. Policijas sniegtā informācija liecina, ka avārijā iesaistītas vairākas armijas mašīnas un viena civilā iedzīvotāja transportlīdzeklis.

Foto: 15min.lt aculiecinieks

Uz negadījuma vietu tika nosūtīti visi glābšanas dienesti - ugunsdzēsēji, mediķi un policija. Negadījuma rezultātā cietuši astoņi armijas karavīri.

Vēlāk policija noskaidroja, ka avārijā iesaistītas četras automašīnas - trīs armijas transportlīdzekļi un viens "Audi A4". Cietušie karavīri atradušies transportlīdzeklī, kurš iebraucis grāvī un apgāzies.

Foto: 15min.lt aculiecinieks

Sākotnējā informācija liecina, ka "Audi" spēkrats apstājies krustojumā, lai veiktu kreiso pagriezienu, un viens no armijas transportlīdzekļiem ietriecies tam aizmugurē. Tikmēr otrs armijas spēkrats centās izvairīties no sadursmes, nobrauca no ceļa un apgāzās. Savukārt trešais armijas auto ietriecās pirmajam aizmugurē, nepaspēdams izvairīties no sadursmes.

Cietušie karavīri tika nogādāti Marijampoles slimnīcā. Karavīri smagas traumas nav guvuši un trešdienas rītā tika izrakstīti no slimnīcas. Savainotie bijuši vecumā no 20 līdz 23 gadiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu