VIDEO ⟩ Raidījums skaidro, kā šobrīd Latvijā tiek ierobežota prostitūcija (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ezequiel Scagnetti/Reporters

Kāds iedzīvotājs paudis interesi par intīmās masāžas un seksa par naudu regulējumu. Viņš vaicā - vai Latvijā kontrolē, ierobežo prostitūciju, vai kāds soda par pārkāpumiem? Raidījums "Bez tabu" meklēja atbildes.

Vīrietis raidījumam "Bez tabu" iesūtījis kādu šķietami pikanta sludinājuma ekrānuzņēmumu. Interneta vietnes sadaļā "Sieviete meklē vīrieti seksam" kāda dāma piedāvā masāžu. "Bez Tabu" komandas pārstāvis uzdevās par masāžas tīkotāju. Sieviete sarunā stāstīja, ka sastopama Rēzeknē un piedāvā masāžu, ko veic pati, un par papildu samaksu "laimīgu nobeigumu", proti, seksu, kas ir citas kompanjones pārziņā.

Foto: Kadrs no "Bez tabu" video

Konkrētajā interneta vietnē atrodami daudzi sludinājumi, kuros sievietes un vīrieši par samaksu piedāvā seksuāla rakstura pakalpojumus Latvijas teritorijā.

Valsts policijā (VP) raidījumam skaidro: "Kopš 2020. gada 1. jūlija Latvijā nav paredzēti sodi par prostitūcijas ierobežošanas noteikumu pārkāpšanu, kaut gan vēl ir spēkā 2008. gada 22. janvāra Ministru kabineta (MK) noteikumi Nr. 32 "Prostitūcijas ierobežošanas noteikumi", kuri regulē seksuālo pakalpojumu sniegšanu par samaksu Latvijā. Līdz šim brīdim Latvijā nav pieņemts "Prostitūcijas ierobežošanas likums", kas šobrīd ir projekta stadijā."

Plašāk "Bez tabu" sižetā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu