FOTO ⟩ Kā izauguši bērni no interneta smieklīgākā video

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

2017. gadā internetā plaši tika apspriests video, kur profesors Roberts Kellijs tiešsaistē no savām mājām sniedza interviju Lielbritānijas raidsabiedrībai BBC un istabā viens pēc otra ienāca abi viņa mazgadīgie bērni. 

Apritējuši seši gadi kopš šī leģendārā video tapšanas, un Kellijs gadskārtu atzīmējis, daloties ar fotogrāfijām, kur redzamas viņa jau paaugušās atvases. "Paldies visiem, kuri seko man, pateicoties šim video. Mana ģimene un es jūtamies glaimoti par jūsu labestību," tā profesors.

Atgādinām, ka Kellijs ir Dienvidkorejas Pusanas Nacionālās universitātes politikas zinātnes profesors. Viņš BBC tiešraidē sniedza savu komentāru par notikumiem Dienvidkorejā, kur no amata tika atcelta valsts prezidente. Viņa bērni Meriona un Džeimss nejauši pārtrauca tēva nopietno interviju par starptautiskiem politikas jautājumiem.

Pēc tam Gan Kellijs, gan viņa sieva atzina, ka viņiem notikušais šķitis smieklīgs, kaut arī viņi bija uztraukušies par pārtraukto interviju. "Mēs bijām uztraukušies, ka BBC nekad vairāk mums nezvanīs," tā Kellijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu