Maskavas ielā Rīgā deg angārs; strādā 36 ugunsdzēsēji

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Ceturtdien, 23. martā, Rīgā, Maskavas ielā, angārā izcēlies ugunsgrēks, ziņo Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD). 

VUGD informē, ka ceturtdien plkst. 19.41 saņemta informācija, ka Maskavas ielā Rīgā angārā izcēlies ugunsgrēks

Operatīvie darbinieki notikuma vietā konstatējuši, ka deg viens no diviem kopā sabūvētiem angāriem.

Plkst.22.49 paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts, un tajā dega viens no diviem kopā sabūvētiem angāriem 870 kvadrātmetru platībā. Angārā sadega piecas vieglās automašīnas. No liesmu izplatības ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās nosargāt otru angāru, informēja VUGD.

Ugunsgrēka dzēšanu apgrūtina tas, ka tuvākā ūdens ņemšanas vieta atrodas kilometra attālumā, tāpēc notikuma vietā strādā 36 ugunsdzēsēji ar astoņām autocisternām un autokāpnēm, kā arī piesaistīts Latvijas dzelzceļa ugunsdzēsības vilciens.

VUGD mikroblogošanas vietnē "Twitter" tāpat informē: lai nodrošinātu nepieciešamo ugunsdzēsēju skaitu darbam notikuma vietā un nodrošinātu reaģēšanu uz citiem notikumiem Rīgā, piesaistīts no dežūrmaiņas brīvajā laikā esošais personāls.

Tikmēr VAS "Latvijas dzelzceļš" norāda, ka ugunsgrēka dzēšanā iesaistīta dzelzceļa specializētā tehnika un trīs ūdens cisternas. Nepieciešamības gadījumā dzēšanā ir gatava iesaistīties uzņēmuma Jelgavas vienība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu