VIDEO Iedzīvotāji pauž neapmierinātību ar bezmaksas stāvvietas ilguma saīsināšanu pie Onkoloģijas centra

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) un Onkoloģijas centra jeb "Gaiļezera" bezmaksas atrašanās laiks stāvvietā no 90 minūtēm samazināts uz pusi. Pacienti pauduši sašutumu, jo ne vienmēr iespējams visu paspēt izdarīt 45 minūtēs, vēsta raidījums "4. studija".

Raidījuma skatītājs Raimonds vaicāja: "Kāpēc Onkoloģijas slimnīcas auto stāvlaukumā samazināts bezmaksas stāvēšanas laiks no 90 minūtēm uz 45 minūtēm? Kā lai es visu izdaru tai laikā, ja man 40 minūtes jāguļ magnētiskās rezonanses aparātā? Plus vēl reģistratūra, gaidīšana rindā pie kabineta!"

Arī stāvvietā sastaptie cilvēki ir neapmierināti ar jauno kārtību. Viņi norādīja, ka vismaz pusotra stunda ir nepieciešama, lai slimnīcā pagūtu visu paveikt. Līdzīgās domās bija arī citi sastaptie medicīnas iestādes apmeklētāji, kuri atzina, ka parasti apmeklējums aizņem vairāk laika, tāpēc ar atvēlēto bezmaksas laiku nepietiek.

Arī automašīnas reģistrēšanas un apmaksas sistēma ir nedaudz juceklīga – tā jāveic ar lietotnes palīdzību, taču tad, ja tādas nav, pie slimnīcas stūra gaida maksas automāts, kurš pieņem tikai skaidru naudu.

Austrumu slimnīcā raidījumam atbildēja, ka slimnīca sniedz medicīniskos pakalpojumus un par stāvvietām neatbild.

Plašāk "4. studijas" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu