"Brīnums 40 minūšu braucienā!" "Uber" šoferis savam pasažierim ziedo nieri

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: 6abc.com

Daudziem kopbraukšanas kompānijas "Uber" šoferiem ceļa laikā patīk parunāt ar saviem pasažieriem. Autovadītājs Bils Sumiels mūžīgi būs pateicīgs kādam "Uber" šoferim, kurš izglāba viņa dzīvību, vēsta "Insider".

2021. gadā Bils devās uz Kristiānas slimnīcu Ņūarkā pie dakteriem. Braucot atpakaļ uz savām mājām Salemā, Ņūdžersijas štatā, Bils izmantoja "Uber" pakalpojumus. Ceļā Sumiels "Uber" šoferim Timam Letsam pastāstīja par savu veselības stāvokli un steidzamo vajadzību pēc jaunas nieres.

Pēc 40 ceļā pavadītajām minūtēm un nonākšanas galamērķī Tims sacīja: "Ja tu saglabāsi manu telefona numuru un vārdu, es gribētu ziedot tev savu nieri."

"Mani tas satricināja tik ļoti, ka es nevarēju normāli pierakstīt viņa vārdu un telefona numuru," atminējās Bils. 33 gadus vecais armijas veterāns Tims turēja solījumu, un veiksmīga nieres transplantācija notika pagājušajā gadā. 

"Nieres ziedošana ir dzīvības dāvana. Es jūtos tik laimīgs, ka esmu tādu saņēmis. Es vienmēr esmu ticējis brīnumiem, un beidzot kaut kas tāds ir noticis arī ar mani," pauda Sumiels.

Tims pašlaik dzīvo Vācijā, taču abi paliks draugi uz mūžu un regulāri uztur kontaktus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu