VIDEO ⟩ Ķengaragā kāds pārgalvīgs šoferis sadauza piecus auto un nogāž vairākas ceļazīmes

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Nedēļas nogalē pa Aviācijas ielu Ķengaragā traucies kāds pārgalvīgs šoferis, kurš nespēja novaldīt spēkrata stūri, vēsta raidījums "Degpunktā".

Gar ceļa malu bija novietotas vairākas automašīnas, no kurām vismaz piecas tika sadauzītas. Tāpat pārgalvīgā šofera rīcības rezultātā cietušas ceļazīmes. Kad notikuma vietā ieradās policija, vadītājs jau bija aizbēdzis.

Ķengaraga iedzīvotājs Vladislavs ir ievērojis, ka Aviācijas ielā vien retais šoferis brauc ar 30 km/h, kā to atļauj ceļazīmes. Negadījums noticis svētdien, 9. aprīlī, ap plkst. 5.30. Kāds "Volvo" vadītājs spieda gāzes pedāli grīdā un izārdīja ielas infrastruktūru, nogāžot piecas ceļazīmes, kā arī sadauzot tikpat daudz automašīnu.

Vladislavs neredzēja vainīgo automašīnu vai tās šoferi, taču kāda seniore gan pamodās no baisā blīkšķa un pavēra aizkarus. "Es dzirdēju lielu troksni. [No automašīnas] izkāpa divi cilvēki – vīrietis un sieviete," stāstīja blakus mājas iedzīvotāja.

Valsts policija raidījumam norādīja, ka pēc notikušā ceļu satiksmes negadījuma automašīnas "Volvo" vadītājs negadījuma vietu pameta, neziņojot par to policijai likumā noteiktajā kārtībā, taču likumsargi šo personu aizturēja citā ceļu satiksmes negadījuma vietā.

Apkaimē klīstot runas, ka pārgalvīgais šoferis esot kāds vietējais apsargs, kurš sēdies pie stūres narkotisko vielu ietekmē.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu