VIDEO ⟩ Lubānas ielā aizdedzies "Rīgas satiksmes" autobuss. Evakuējušies 25 cilvēki (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirmdienas, 17. aprīļa, rītā sociālajos tīklos izplatījies video, kurā aizdedzies "Rīgas satiksmes" autobuss. Portāls TVNET sazinājās ar uzņēmumu, lai noskaidrotu plašāku informāciju.

Video kadros redzams, ka autobuss aizdedzies Lubānas ielā netālu no veikala "Lidl".

"Rīgas satiksme" portālam TVNET apstiprināja, ka Lubanas ielā aizdedzies sabiedriskais transports.

Uzņēmuma pārstāve Baiba Bartaševics-Feldmane norādīja, ka tehnisku problēmu dēļ radies sadūmojums autobusa motora nodalījumā, kas izraisīja aizdegšanos. Operatīvi tika ziņots Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam (VUGD). Cietušo negadījumā nav. Uzņēmums veiks sīkāku situācijas izmeklēšanu.

Savukārt VUGD notikušo komentēja: "Plkst. 9.15 VUGD saņēma izsaukumu Lubānas ielā Rīgā, kur deg autobuss. Notikuma vieta konstatēts, ka pilnā 40 kvadrātmetru platībā deg autobuss. Pirms VUGD ierašanās no autobusa evakuējās 25 cilvēki. Dega arī autobusa pietura piecu kvadrātmetru platībā un ceļazīme viena kvadrātmetra platībā. Plkst. 10.02 ugunsgrēks lokalizēts un patlaban turpinās ugunsgrēka dzēšana."

Savukārt Valsts policijā norādīja, ka, pēc sākotnējās policijas rīcībā esošās informācijas, autobuss aizdegās braukšanas laikā. Negadījumā neviena persona necieta. Sākotnēji notikuma vietā bija ierobežota satiksme, bet ap plkst. 10.50 tā tika atjaunota.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu