Pirmo reizi Latvijā! Tūnēts superkravinieks, kas veltīts Zviedrijas hokeja leģendai

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

No 28. līdz 30. aprīlim uz izstādi "Auto 2023" Ķīpsalā, vien pāris nedēļas pirms pasaules hokeja čempionāta, ieradīsies arī "Ņujorkas karalis" jeb īpaši pārbūvēts kravas vilcējs "Scania T650". Auto ir veltīts leģendārajam zviedru hokejistam Henrikam Lundkvistam, kam ilgus gadus bija uzticēta Ņujorkas "Rangers" vārtu drošība.

"Scania" kravas vilcējs "Ņujorkas karaļa" motīvā ir pavisam svaigs projekts, bet jau guvis prestižu starptautisko atzinību. Pērn Somijas lielākajā "Power Truck Show", kur piedalījās vairāki simti smago auto no 11 valstīm, tas izcīnīja titulu "Best in Show".

Projekta idejas autors ir zviedrs Frēdriks Molanders, kurš savu kravas auto uzticēja pārbūvēt speciālistiem Holandē. Pārbūve ilga 18 mēnešus. Kraviniekam ir mainīta ne tikai āriene, kur goda vietā tagad ir Lundkvista portreta aerogrāfija, bet pamatīgas pārmaiņas piedzīvojis arī interjers.

Aicinām no 28. līdz 30. aprīlim uz Ķīpsalu, kur norisināsies Baltijas nozīmīgākā autonozares izstāde "Auto 2023", lai klātienē apskatītu gan šo autotūninga meistardarbu, gan arī iepazītu jaunākos automodeļus, komerctransportu, kemperus, hobija auto, sporta un tūninga spēkratus, kā arī daudzveidīgu autoservisa aprīkojumu. Visa informācija par izstādi pieejama šeit.

Pasākuma programma atrodama šeit, savukārt biļetes var iegādāties šeit.

Izstādi "Auto 2023" organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1, atbalsta autoservisu meklēšanas platforma "Motointegrator.lv".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu