VIDEO "Gan jau kāds iekritīs!" Salacgrīvas iedzīvotāji ceļ trauksmi par galvenā tilta kritisko stāvokli (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Salacgrīvas iedzīvotāji ir nobažījušies par pilsētas galvenā tilta stāvokli. Viņuprāt, ar katru dienu situācija kļūst arvien bīstamāka, vēsta raidījums "Bez tabu".

Tilts pār Salacu Salacgrīvā ir aptuveni 65 gadus vecs. Par tā bīstamo stāvokli ir noraizējušies visi – gan kājāmgājēji, gan šoferi. Iedzīvotāji neslēpj savu satraukumu - nu jau esot bail pa to pārvietoties, jo esot pamatīgas bedres un margas ir sarūsējušas.

Ņemot vērā, ka Salacas upi bieži šķērsojot smagās automašīnas, pilsētas iedzīvotājus neizbrīnot tilta pašreizējais stāvoklis. Lai gan tas ir nozīmīgs, jo savieno automaģistrāli "Via Baltica", tas gadiem esot atstāts novārtā.

Vietvara pieņēmusi lēmumu satiksmi organizēt vienā virzienā, tilta abās pusēs izlikti luksofori. Arī starp mašīnām jāietur 30 metru distance drošībai.

Satiksmes ministrijā norāda, ka nauda tilta projekta izstrādei esot piešķirta, kāpēc nekas netiekot darīts, to varot skaidrot tikai pašvaldība. Turklāt ministrijas pārstāvji nekontrolējot, vai remontdarbi tiek sākti.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu