VIDEO Filmu cienīgi kadri: regulārs pārkāpējs sarīko jandāliņu Narvas ielās

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Igaunijā Narvas likumsargi dalījušies ar kadriem no pakaļdzīšanās. Neraugoties uz to, ka policisti vairākas reizes aicināja pārkāpēju apstāties, vīrietis turpināja bēguļot, līdz tika notverts, vēsta laikraksts "Postimees".

Narvas likumsargi 16. aprīlī veica ikdienas ceļu uzraudzību. Viņu uzmanību piesaistīja kāda "Lexus" automašīna, un likumsargi nolēma apturēt autovadītāju. Tiesa, uz aicinājumu apstāties šoferis reaģēja gluži pretēji - viņš nolēma spiest gāzes pedāli grīdā un bēgt.

Policisti ieslēdza zilisarkanās bākugunis un metās pārkāpējam pakaļ. Neskatoties uz vīrieša izmisīgajiem mēģinājumiem aizbēgt, likumsargiem izdevās viņu notvert.

Video kadros redzams, ka bēgšanas laikā vīrietis izkāpa no braucošas automašīnas un, šķiet, to stūma. Taču, ieraugot likumsargus, viņš spēkratu pameta un skrēja prom. Tikmēr viņa stumtais auto ieripoja priekšā stāvošajā spēkratā.

Noskaidrojies, ka vīrietis labi pazīstams likumsargiem, jo jau vairākkārt sēdies pie stūres bez autovadītāja apliecības. Pret vīrieti sākts kriminālprocess.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu