Miris ASV sarunu šova vadītājs Džerijs Springers (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: WENN

79 gadu vecumā mūžībā aizgājis ilggadējais sarunu šova vadītājs Džerijs Springers, kura raidījums ar kautiņiem, lamāšanos un atklāsmēm par laulāto neuzticību kļuva par simbolu ASV zemas proves televīzijai, ceturtdien ziņo ASV mediji.

Jurists un bijušais politiķis Springers, kurš īsu brīdi 1977.gadā pavadīja Sinsinati mēra amatā, miris savās mājās Čikāgā pēc īsas slimošanas, paziņoja ģimenes preses pārstāvis.

Mediju organizācija TMZ, atsaucoties uz anonīmiem avotiem, ziņoja, ka Springeram pirms dažiem mēnešiem diagnosticēts aizkuņģa dziedzera vēzis.

ASV televīzijas programma "The Jerry Springer Show" ("Džerija Springera šovs") tika pārraidīta 27 gadus.

Savu ētera dzīvi šī programma sāka 1991.gadā kā parasts sarunu šovs, koncentrējoties uz sociālajiem jautājumiem un ASV politiku. Taču centienos uzlabot reitingus pārraides virziens pēc dažiem gadiem tika mainīts, koncentrējoties uz šokējošu saturu.

Vairumā epizožu pārraides viesi runāja par ģimenes problēmām, stāstot par laulāto sānsoļiem un citiem pārkāpumiem. Springers centās būt par vidutāju, bet domstarpības bieži vien beidzās ar dūru vicināšanu, un bija jāiesaista apsargi, lai ķildniekus savaldītu.

90.gadu beigās šovs atradās ASV dienas televīzijas reitingu virsotnē, pārspējot pat Opras Vinfrijas raidījumus.

"Džerija Springera šovu" pārtrauca uzņemt 2018.gadā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu