VIDEO ⟩ Kāpēc ir sarežģīti saņemt kompensāciju par ūdensvada avārijas laikā sabojātu auto?

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds Imantas iedzīvotājs Rīgā sabojājis savu auto, iebraucot bedrē. Kā izrādījās, tā izveidojusies ūdensvada plīsuma rezultātā, bet īpašniekam saņemt kompensāciju no uzņēmuma SIA "Rīgas ūdens" neesot nemaz tik viegli, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija".

Automašīnas īpašnieks Andris Šuršins pastāstīja, ka savu auto šī gada 28. martā sabojājis, nakts laikā braucot mājās no darba. "Iekšpagalmā pie Kurzemes prospekta 38 iebraucu bedrē, sabojājot savu automašīnu "Volkswagen Sharan". Sazvanīju 112, kas pieaicināja pašvaldības policiju un ugunsdzēsējus, lai mani izvilktu, un galu galā tika noskaidrots, ka plīsusi caurule, par kuru atbild SIA "Rīgas ūdens"."

Policija Andri atzinusi par cietušo, un jau nākamajā dienā viņš vērsies pie uzņēmuma SIA "Rīgas ūdens", lai noskaidrotu, kā tālāk rīkoties. Klientu centrā viņam paskaidrots, ka brīvā formā e-pastā jānosūta pieteikums par kompensācijas saņemšanu.

SIA "Rīgas ūdens" pārstāvis Sandris Vanzovičs paskaidroja, ka uzņēmums nevar izmaksāt kompensāciju, balstoties tikai uz saņemtu e-pastu.

Tāpat Vanzovičs uzsvēra, ka ieteikums brīvā formā uzrakstīt iesniegumu nebija nepareizs, jo uzņēmums e-pastu tālāk novirza konkrētam speciālistam, tostarp juristam, kurš vēlāk iesniedzējam pieprasa dokumentus.

Plašāk "4. studijas" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu