VIDEO ⟩ "Kā kaut ko tik muļķīgu var izdomāt?" Liepājnieki neizpratnē par luksofora "steidzīgumu" (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Pie raidījuma "Bez tabu" vērsās kāda liepājniece, kura novērojusi aplamu situāciju pilsētas satiksmē - viens no gājēju luksoforiem ātri pārslēdzas uz sarkano gaismu.

Sieviete pauda: "Manuprāt, tas nav loģiski, ka Liepājā, Zemnieku un Parka ielas krustojumā, gājēju luksofors no parka puses, uz DUS pusi ejot, ātri pārslēdzas uz sarkano gaismu, lai gan automašīnas šajā virzienā vēl ilgi var turpināt kustību.

Sanāk, ka gājējiem jāgaida, lai gan tieši šajā vietā neviena automašīna nevarētu braukt, jo Zemnieku iela ir vienvirziena.

Kurš izdomāja, ka šeit būs gājējiem nedroši turpināt pārvietoties, kamēr šajā pašā virzienā pa Parka ielu automašīnas vēl ilgstoši turpina kustību? Šāda situācija jau ir gadiem. Kā kaut ko tik muļķīgu var izdomāt?! Paldies, ja apskatīsiet šo situāciju!"

Daļa raidījuma uzrunāto iedzīvotāju atzīst - viens no gājēju luksoforiem patiešām ātri pārslēdzas uz aizliedzošo signālu. Izrādās, tas pārslēdzas pēc aptuveni 12 sekundēm. Tikmēr automašīnas pa Parka ielu turpina kustību vēl tikpat un nedaudz. Kas tik īpašs?

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu