VIDEO Trīs māsas "Toyota Corolla". Pasaules iecienītākā auto tituls

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Dziesmu svētkus gaidot, "Toyota Corolla" ir pamatots iemesls lepoties ar pasaulē iecienītākā auto titulu, jo 50 ražošanas gadu laikā visā pasaulē ir pārdoti vairāk nekā 50 miljoni automašīnu. Lai gan tehniski visas trīs "Corolla" virsbūves ir līdzīgas, raksturs katrai māsai ir citāds.

Piecu durvju hečbeks ir "Toyota Corolla" pamatforma, kam pieejams viss, kas šai modeļu paaudzei paredzēts. "Corolla" sedans ir lietišķa dienesta automašīna, kam pieejams tikai 1,8 litru hibrīds.

Sedanam ir vienkāršāki sēdekļi, nav dabūjams divu litru hibrīds un GR Sport komplektācija. Tas ražots citā rūpnīcā, toties sedans ir vislētākais, un to pagaidām var dabūt ar parastu benzīna dzinēju, nevis tikai hibrīdu.

Sevišķi aizraujoši divu litru hibrīda 200 zirgspēku atsperi ir pievilkt garākajā no trim "Corolla" - universālī "Touring Sports". Visām "Corolla" raksturīga maiga gaita un labs degvielas patēriņš - 5,5 litri uz 100 km ir elementāri sasniedzams rādītājs pat divu litru motoram. Par ekonomiju un atzīstamu dinamiku gādā jaunākā, 5. paaudzes hibrīdiekārta.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu