Noskaties! ⟩ "Asaras līst gan kameras priekšā, gan ārpus kadra." Sabiedrībā pazīstamas sievietes emocionālā video izsakās par mammas lomu (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Īsi pirms Mātes dienas reputācijas vadības aģentūra "Luka" klajā laidusi emocionālu video, kurā piecas Latvijā populāras sievietes dalās viedoklī, kas ir mamma un kā būtu, ja nekad nebūtu kļuvušas par tām. Video ir veltījums visām Latvijas mammām un vienlaikus iedvesmas avots ikvienam atcerēties savu mammu un piezvanīt tai, apsveicot svētkos un esot līdzās ikdienā.

Idejas autore ir producente un režisore Inese Lukaševska. Tajā savas emocijas, personīgo pieredzi un skatījumu par mammas lomu pauž piecas Latvijā atzītas personības: dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica, tērpu māksliniece Ieva Ādamsone, pasākumu producente Sindija Vilde, IVF Riga galvenā reproduktoloģe Violeta Fodina un aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa.

Video iecere radusies, runājot ar Violetu Fodinu par sievietēm, kuras ikdienā pie viņas vēršas ar vienu vienīgu vēlmi - kļūt par mammām. Runājot ar tām, nereti nākas skart globālo tēmu, atbildot ne tikai uz medicīniska rakstura jautājumiem, bet arī kas vispār ir mamma un kā būtu, ja katra no tām varbūt nekad par tādu nekļūtu. Bažām, kas nomāc katru pacienti. Ieceres autore Inese Lukaševska uzsver, ka ir neizmērojami pateicīga šā video varonēm par atklātību un pat savā veidā atkailināšanos kameras priekšā.

“Es varu tikai pateikties video iekļautajām personībām par man izrādīto uzticību un vēlmi dalīties ar dārgāko - gan personīgo pieredzi, kā uzzinājušas, ka kļūs par mammu, par grūtākajiem dzīves brīžiem mātes dzīvē un kā būtu, ja to dzīvē nekad nebūtu ienācis bērns. Video ir sanācis ārkārtīgi emocionāls, īsts. Asaras līst gan kameras priekšā, gan ārpus kadra.

Es ceru, ka, to noskatoties, varbūt kādai sievietei pazudīs šaubas par to, vai kļūt par mammu. Taču galvenais, es gribu, lai šis video, kas ir veltījums visām Latvijas mammām, kalpo par dzinuli ikvienam cilvēkam pacelt klausuli un piezvanīt savai mammai uzjautājot: “Mammu, kā tev iet?! Nē, patiešām, kā tev šodien iet?!”” pauž idejas autore Inese Lukaševska.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu