Valmieras novadā, dzēšot degošu pirti, cietuši cilvēki (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Schutterstock.com

Sestdien Valmieras novada Jeru pagastā, mēģinot dzēst ugunsgrēku pirtī paša spēkiem, cieta cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Ilze Dāme -Birziņa.

Sestdien ap plkst.19 saņemts izsaukums uz Jeru pagastu, kur ar atklātu liesmu dega pirts 20 kvadrātmetru (m2) platībā. Divu stundu laikā darbs notikuma vietā noslēdzās. Ugunsgrēka likvidēšanas darbos piedalījās arī Naukšēnu brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība.

Mēģinot dzēst ugunsgrēku saviem spēkiem, viens cilvēks cieta arī Jelgavas novada Svētes pagastā, kur dega kūla viena hektāra platībā.

Vakar ap plkst.18.30 ugunsdzēsēji devās uz Ikšķiles ielu Rīgā, kur ugunsgrēks bija izcēlies deviņstāvu dzīvojamā mājā. Notikuma vietā tika konstatēts, ka sestajā stāvā deg balkons sešu m2 platībā. No dzīvojamās mājas ugunsdzēsēji evakuēja 34 cilvēkus.

Kopumā azvadītajā diennaktī VUGD saņēma 67 izsaukumus: 43 - uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā četrus uz meža ugunsgrēkiem, 13 - uz glābšanas darbiem, bet 12 izsaukumi bijuši maldinājumi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu