VIDEO ⟩ Mārupē, iespējams, notikusi pakaļdzīšanās autozagļiem no Lietuvas. Policija pagaidām klusē

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Naktī uz otrdienu kādā mežā Mārupē, iegāžoties grāvī, avarēja automašīna. Brīdi pirms tam apkaimes iedzīvotāji dzirdēja vairākas policijas ekipāžas, kas traucās pa Mārupītes gatvi ar ieslēgtām sirēnām, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 4. Mārupītes gatvē notika pakaļdzīšanās. Apkaimes iedzīvotāji tika izrauti no miega un centās izprast, no kurienes atskan ceļu policijas sirēnas.

Apkaimes iedzīvotāja stāsta, ka sākumā nesaprata, kas notiek, domāja, ka brauc mediķi vai kaut kas noticis. Mārupieši centās skaidrot situāciju sociālās tīklošanās platformās.

Policijas pārstāvji atbildēja, ka plašāku informāciju iecirknis pagaidām nesniegs. Izmeklēšana rit pilnā sparā, un, iespējams, likumsargiem vel nav izdevies ievākt pietiekami daudz informācijas par pārkāpējiem.

Sieviete, kas dzīvo netālu no negadījuma vietas, pieļauj iespēju, ka neviens vietējais, kas gribētu aizbēgt no policijas, neizvēlētos šo maršrutu. Strupceļu apzīmē attiecīgā ceļazīme.

Interneta vidē tikmēr izskan oficiāli neapstiprināta informācija. "Runāju ar policiju. Tie bija Lietuvas autozagļi, viens cietis, divi aizmuka. Pēc policijas mašīnu daudzuma sapratu, ka ir kas nopietns jānoķer," darījis zināmu kāds vietējais iedzīvotājs.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu