VIDEO "Sarunas par aktuālo". Ukrainas atbalsta organizāciju ikdiena un neparastākie atgadījumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
No kreisās: Andrejs Osokins, Beāte Bēvalde, Jānis Freibergs, Laura Pliča-Stankeviča un Jānis Ratkevičs.
No kreisās: Andrejs Osokins, Beāte Bēvalde, Jānis Freibergs, Laura Pliča-Stankeviča un Jānis Ratkevičs. Foto: Žanis Zujevičs

Rītvakar, 20. maijā, plkst. 19 Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē notiks "Osokina Brīvības festivāla Ukrainai" atklāšanas koncerts. Tajā piedalīsies īpaši festivālam radītas ukraiņu un latviešu mūziķu apvienības. Koncertā uzstāsies “Labvēlīgais tips”, “Melo-M”, Ralfs Eilands, Katrīna Gupalo, Darja Leleko, Anastasija Jačmenkina, “Shakima Trio”, “Sub Scriptum”, “Varakuta”, pats Andrejs Osokins un citi mūziķi. Koncerta režisore – Laura Čaupale.

Katra iegādātā biļete uz festivāla pasākumiem ir ziedojums Ukrainai.

No rītdienas līdz 11. jūnijam notiks astoņu koncertu sērija dažādās Rīgas vietās: Melngalvju namā, Vāgnera namā, Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē, Anglikāņu baznīcā, sevis izzināšanas mājvietā “Ola Foundation” Ķīpsalā un pasākumu telpā “Amoralle Level Up” Brīvības un Dzirnavu ielas krustojumā.

Foto: Publicitātes foto

Vēl bez muzikāliem notikumiem "Osokina brīvības festivāls Ukrainai" organizēja dažādu nozaru profesionāļu diskusiju dienu "Sarunas par aktuālo", kurā, neatkarīgi no uzstādītās tēmas, caurvijās pieredzes stāsti un idejas nākotnei, kas saistītas ar dzīvi kara apstākļos, - sākot no attālinātas sekošanas līdzi tā norisēm, beidzot ar reālu iesaistīšanos un palīdzēšanu Ukrainas cilvēkiem. 

Šodien piedāvājam noklausīties diskusiju, kuras vadmotīvs ir organizēti un individuālas iniciatīvas rosināti palīdzības konvoji uz Ukrainas teritoriju, kā arī sabiedrisko grupu veidošanās un darbība Krievijas sāktajā karā cietušās valsts atbalstam. 

Sarunā piedalās: biedrības “Tavi draugi” komunikācijas vadītāja Beāte Bēvalde un brīvprātīgais šoferis Jānis Freibergs; biedrības “Agendum” ("Twitter Konvojs") pārstāve Laura Pliča-Stankeviča un Ukrainas atbalsta biedrības, projekta “Latviešu vienība Ukrainā” vadītājs Jānis Ratkevičs. 

Video tapis sadarbībā ar Wind Films

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu