VIDEO ⟩ "Viņi karo savā starpā!" Kā ķekavieši regulāri kļūst par likumpārkāpējiem

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Blakus tirdzniecības centram "Liiba" Ķekavā pirms aptuveni diviem gadiem uzbūvēts veikals "Rimi". Līdz pat šim brīdim daudzi pilsētas iedzīvotāji pārkāpj noteikumus, jo no viena veikala stāvlaukuma iebrauc otra veikala stāvlaukumā, vēsta raidījums "Bez tabu".

Izbraucot no abiem stāvlaukumiem, esošās ceļazīmes liek autovadītājiem griezties A7 autoceļa virzienā. Raidījuma novērojums liecina, ka daudzi autovadītāji ceļazīmes ignorē un brauc taisni, kā rezultātā var tikt sodīti.

Autovadītāji ir neizpratnē par šādu satiksmes risinājumu, norādot, ka no tā cieš iedzīvotāji. "Viņi jau karo savā starpā, negrib, lai brauc pirkties pie otra," raidījumam atklāj Toms, kurš pats arī pārkāpa noteikumus.

Tirdzniecības centra "Liiba" pārstāvis gan kliedē baumas un norāda, ka ceļazīme viņu stāvlaukuma pusē uzstādīta jau pirms četrpadsmit gadiem. To apliecina arī internetā atrodamie attēli.

"Rimi" nav izbūvēta piekļuve pie maģistrālā autoceļa, vienīgais piebraucamais ceļš ir tirdzniecības centra "Liiba" valdījumā.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu