VIDEO ⟩ Krasta apsardze publicē dramatiskus kadrus, kā notiek ārkārtas pasažiera evakuācija (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

ASV Krasta apsardze izglābusi vīrieti, kurš uz kruīza kuģa "Celebrity Eclipse" piedzīvoja insulta simptomus un tika evakuēts, vēsta "Insider".

Kruīza kuģis ar vairāk nekā 2000 pasažieriem atradās aptuveni 160 kilometru attālumā no Oregonas štata krasta līnijas. Nokļūstot pie kuģa, no helikoptera tika nolaistas nestuves. Vīrietis pēc tam tika nogādāts tuvākajā pilsētā - Varentonā, kur tika pārvietots uz mediķu helikopteru, kas jau tālāk viņu nogādāja slimnīcā Portlendā.

Protams, dodoties atpūtā cilvēki nedomā par ārkārtas glābšanas operācijām, ASV Krasta apsardze publicējusi video, kurā iespējams ielūkoties, kā notiek šāda evakuācija.

Līdz šim šogad ASV Krasta apsardze ar helikopteru ir medicīnisku iemeslu dēļ ir evakuējusi vairāk nekā duci kruīza kuģu pasažieru. Aprīlī Sandjego lidmašīnas apkalpe 24 stundu laikā izglāba četrus pasažierus no trim dažādiem kruīza kuģiem.

Pēdējo kruīza kuģa medicīniskās evakuācijas iemesli bijuši dažādi, piemēram, insulta simptomi, sirdslēkmes, nieru mazspēja, progresējoša akūta slimība, elpošanas mazspēja, pneimonija un septiskais šoks.

Ne vienmēr glābšanas misijas norit tā, kā plānots. Iepriekš maijā krasta apsardzes helikopters gandrīz ietriecās okeānā 76 gadus veca pasažiera medicīniskās evakuācijas laikā, kurš uz kruīza kuģa "Carnival Dream" piedzīvoja sirdstriekai līdzīgus simptomus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu