Video Jāredz! Kā Valsts policija pavadīja hokeja izlasi no lidostas līdz Brīvības piemineklim (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pilt videost

Valsts policija publicējusi video, kā likumsargu pavadībā Latvijas hokeja izlase tika sagaidīta un pavadīta no lidostas uz Brīvības pieminekli, kur hokejistus sagaidīja tūkstošiem fanu.

"Vislielākais gods un prieks šodien mājās sagaidīt un pavadīt pie sveicējiem mūsu lielisko, varonīgo Latvijas hokeja izlasi. Lepojamies no sirds, Latvija var! Lepni paceltām galvām, smaidiem un spēku, ko dāvāja mums Latvijas izlase – tik uz priekšu. Mūsu zeme - Latvija!" norāda Valsts policija.

Pirmdien Latvijas izlases hokejistu sagaidīšanas pasākumā Rīgā pie Brīvības pieminekļa bija pulcējušies vismaz 30 000 līdzjutēju, liecina Valsts policijas (VP) aplēses.

VP preses pārstāve Simona Grāvīte teica, ka kopumā pasākums aizritējis bez būtiskiem incidentiem un starpgadījumiem, tomēr policija turpina pilsētā uzraudzīt sabiedrisko kārtību un drošību.

Jau ziņots, ka desmitiem tūkstoši cilvēku pie Brīvības pieminekļa Rīgā ar skaļām ovācijām sagaidīja Latvijas hokeja izlasi, kas aizvadītajā pasaules čempionātā izcīnīja bronzas medaļas.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu