FOTO un VIDEO "Es nomiršu!" Iereibusi kompānija pārbauda auto jaudu un ātrumu, bet smagi avarē

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: grokiskis.lt

Lietuvas pilsētā Rokišķos aizvadītajās brīvdienās pamatīgu jandāliņu sarīkoja kāda iereibusi kompānija - viņi ar auto burtiski ielidoja ēkas sienā, vēsta portāls "15min".

Kāda lidojošā "Subaru" pasažiera uzņemtais video ir kļuvis par interneta hitu. Pēc videomateriāla spriežot, iereibusī kompānija nolēma pārbaudīt automašīnas jaudu un ātrumu. Viņiem gan būtu derējis nesēsties automašīnā alkohola reibumā.

"Piedzīvojumu meklētāji" video daudz lamājas, kamēr viens no pasažieriem īsti pirms avārijas smejoties saka: "Es nomiršu!"

Foto: Avārija Rokišķos

Negadījums noticis sestdien, 28. maijā, ap plkst. 5.30. "Subaru Legacy Outback" lielā ātrumā traucās cauri pilsētai un nespēja izbraukt vienu no līkumiem, kā rezultātā avarēja. Automašīna ietriecās gaismas stabā, atdūrās pret apmali un apmeta kūleni. Pēc iespaidīgās avārijas spēkrats daļēji bloķēja Kauņas ielu.

Tiesa, ar to "piedzīvojumi" nebeidzās - autovadītājs noliedza savu atrašanos pie stūres, pretojās policistu pavēlēm un atteicās no alkohola pārbaudes. Pēc kāda brīža 1988. gadā dzimušais šoferis pārdomāja un ļāvās pārbaudei - viņam konstatēja vidēju alkohola reibumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu