Izgulies, pirms brauc! Aizpildi testu un pārbaudi, cik atbildīgs šoferis tu esi

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Burdun Iliya/Shutterstock/TVNET kolāža

Tuvojoties Jāņu laikam, ir svarīgi atgādināt, ka alkohols un jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšana nav savienojami! Portāls TVNET sadarbībā ar "Mežpils" bezalkoholisko alu piedāvā aizpildīt testu un pārbaudīt, cik atbildīgs šoferis esi tu. Balvā - kaste "Mežpils" bezalkoholiskā alus!

Konkurss ir noslēdzies! 

Uzvarētājs, kurš iegūs "Mežpils" īpaši sagatavotu balvu - kasti bezalkoholiskā alus, ir jan****@inbox.lv.

Ar uzvarētāju sazināsimies personīgi. Paldies visiem par piedalīšanos!

***

Tuvojoties Jāņu laikam, ir svarīgi atgādināt, ka alkohols un jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšana nav savienojami. Neatkarīgi no transportlīdzekļa veida, apvienojumā ar alkoholu tas cilvēka rokās var kļūt par bīstamu ieroci, jo reakcijas ātrums un spēja adekvāti reaģēt kritiskās situācijās ir bremzēta.

Lai izvairītos no nepatīkamiem atgadījumiem sadzīvē un uz ceļa, vislabāk ir atturēties no alkohola lietošanas un izvēlēties alternatīvas. Ūdens vai dažādi atspirdzinošie dzērieni un sulas ir iespēja cilāt glāzīti, bet neapreibt. Ja nu tomēr gribas sajust alus garšu, tad vislabākais risinājums - bezalkoholiskais alus.

Mūsdienās pārtikas rūpniecība ir attīstīta tik tālu, ka bezalkoholiskais alus garšas ziņā jau vairs būtiski neatšķiras no parastā alus.

Būsim atbildīgi pie stūres! 

Raksts tapis sadarbībā ar "Mežpils" bezalkoholisko alu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu