VIDEO ⟩ Gaida sūtījumu vairākas dienas, bet kurjers apgalvo, ka klients nav bijis mājās. Kāpēc tā? (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kurjerpasts neapšaubāmi ir ļoti ērts pakalpojums - veic pasūtījumu, bet paciņu tev pieved klāt. Galvenais būt mājās, būt sasniedzamam, lai saņemtu sūtījumu norunātajā laikā. Tiesa - ko darīt, ja kurjers apgalvo, ka saņēmējs nav bijis mājās? To skaidroja Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija".

Ilze dzīvo laukos un bieži izmanto kurjerpasta pakalpojumus, tāpēc zina aptuvenu laiku, kad kurjers ir viņas rajonā un izvadā sūtījumus. Tā kā Ilze kādā rītā saņēmusi ziņu par kurjera ierašanos tajā dienā, viņa gaidījusi sūtījuma pievešanu.

"Attiecīgi es tajā dienā sēžu mājās un gaidu. Vakarā, ieejot internetā, ieraugu, ka es neesmu bijusi mājās! Biju sazvanāma, biju arī mājās. Vienīgais, ko nesagaidīju, tas bija "Expresspasta" kurjers," stāstīja Ilze.

Tās dienas vakarā Ilze sazinājusies ar "Latvijas pastu", kur atbildēts, ka sūtījums tiks piegādāts nākamajā dienā, kas arī tika ierakstīts pasūtījuma izsekošanas lapā.

"Nākošajā dienā, kad diena jau bija tuvāk pusdienlaikam, sapratu, ka savu sūtījumu nesaņemšu. Pasūtījuma izsekošanas lapā nebija norādīts, ka mans sūtījums ir nodots kurjeram. Zvanīju "Expresspasta" operatoram, un bija tāda lieta, ka operatori tikai atrunājās, teica, ka viņi neko nezinot. Teica, ka piegāde tajā dienā nenotiks," stāstīja Ilze.

Plašāk "4. studijas" sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu