Festivāla "Lampa" norises laikā norīkoti papildu vilcieni

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere / LETA

"Pasažieru vilciens" pārstāvji informē, ka saistībā ar sarunu festivālu "Lampa" sestdien, 10.jūnijā, norīkots viens papildu vilciens no Rīgas uz Cēsīm un divi no Cēsīm uz Rīgu.

Vilciens no Rīgas uz Cēsīm aties sestdienas, 10.jūnija, plkst.8.44.

Turklāt piektdien, 9.jūnijā, vilciens Nr.874 Rīga-Valga ar atiešanas laiku no Rīgas plkst.10.46 kursēs pagarinātā jeb sešu vagonu sastāvā.

Savukārt no Cēsīm uz Rīgu sarunu festivāla "Lampa" apmeklētājus aizvedīs divi īpaši norīkoti vilcieni - 9.jūnijā vilciens no Cēsīm aties plkst.22.30, savukārt naktī uz 11.jūniju plkst.00.01.

Kompānijā arī norāda, ka 9.jūnijā no plkst.17.30 līdz 18.30 Satiksmes ministrijas teltī "Ilgtspējīgas mobilitātes pietura" būs "Pasažieru vilciena" valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis, kurš stāstīs par tēmu "Vilcieni kā ilgtspējīgas mobilitātes mugurkauls - kā lietderīgāk izmantot to potenciālu?".

Šogad sarunu festivāla "Lampa" programma tapusi, sadarbojoties ap 260 dažādām organizācijām un iedzīvotājiem - sabiedriskajām organizācijām, valsts pārvaldes un pašvaldību iestādēm, uzņēmumiem, medijiem, augstskolām, politiskām partijām un citiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu