FOTO un VIDEO ⟩ Kadri kā no "Kobra 11" - dzērājšoferis sarīko vērienīgu bēgšanu un sadauza policijas auto (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Lietuvas policija

Pagājušajā nedēļa Lietuvā noslēdzās ar vērienīgu pakaļdzīšanos - jaunietis alkohola reibumā pārkāpa virkni noteikumu, veica vairākus bīstamus manevrus uz ceļa un galu galā sadauzīja arī policijas automašīnu, vēsta portāls "15min".

Spraigie notikumi risinājušies svētdien, 4. jūnijā, ap plkst. 17. Viļņas apgabala ceļu policijas ekipāža, veicot patruļdarbus Eišišķes pilsētā, pamanīja "Audi A6" transportlīdzekli bez numurzīmēm. Likumsargi nolēma spēkratu apturēt un veikt pārbaudi.

Policisti ieslēdza bākugunis un signalizēja, lai "Audi" apstājas. Spēkrats iebrauca stāvlaukumā un samazināja ātrumu, taču pēc atkārtota aicinājuma apstāties "Audi" vadītājs spieda gāzes pedāli grīdā un sāka bēgšanu.

Pārgalvīgais "Audi" vadītājs bēgšanas laikā veica virkni bīstamu manevru, radot apdraudējumu gan gājējiem, gan citiem satiksmes dalībniekiem. Likumsargiem palīgā steidzās cita ekipāža no Šalčininku pilsētas. Viņiem izdevās ceļu nobloķēt, un "Audi" vadītājs apstājās. Tiesa, brīdī, kad likumsargi izkāpa no automašīnas, "Audi" šoferis sāka braukšanu atpakaļgaitā, ietriecoties otrā policijas ekipāžas automašīnā. Viņš ar automašīnu ātri apgriezās un turpināja bēgšanu.

Foto: Lietuvas policija

Pēc tam "Audi" nobrauca no asfaltētā ceļa un  lielā ātrumā turpināja traukties pa grants ceļiem. Brīdī, kad "Audi" vadītājs veica asu pagriezienu, viņš zaudēja kontroli pār savu automašīnu, iebrauca pļavā un ietriecās elektrības stabā, kā rezultātā arī apstājās. Likumsargi nekavējoties metās pakaļ agresīvajam autovadītājam, lai viņu aizturētu.

Likumsargi noskaidroja, ka automašīnai nav izieta tehniskā apskate un transportlīdzekli vadījis 2001. gadā dzimis vīrietis, kuram nav autovadītāja apliecības. Veicot alkohola pārbaudi, atklājās, ka jaunietis pie stūres sēdies 2,9 promiļu reibumā.

Negadījumā ievainojumus guva policisti, kuri pēc notikušā tika nodoti mediķu rokās.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu